Det der hæklede tæppe

Fore fire år siden hæklede jeg et tæppe til min datter. Hun var 9 år og det passede perfekt som et pyntesengetæppe. Min ældste – sønnen på dengang 12 år – ville også gerne have et hæklet tæppe til sin seng.

Ja, det er så færdigt nu og sønnen på nu 16, vil hellere gnave sin arm af end at have det på sin seng.

Og så er det jo heldigt, man har helgarderet sig ved at få en efternøler, som nu er 8 år og vil bruge tæppet til en krigshule….hvad det så end er.

Det bliver færdigt inden jul, og jeg glæder mig til et overstået projekt. Denne gang holder jeg fokus, får det færdigt så jeg kan begynde et nyt, som også skal gøres færdigt. Uden der lige kommer 33 andre små nørkleprojekter indenover.

Jeg har købt to mønstre på Ravelry på hæklede kjoler. De er superflotte begge to, og jeg glæder mig til at komme i gang. Der kommer billeder, når jeg starter af garn osv., men der går nok lige et par uger endnu.

Her er tæppet i al sin enkelhed. Lavet af rester fra alle mulige andre projekter

Hilsen

Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *