Hjemmeskole#3

I dag skulle vi ud at gå i naturen og gå en tur, fordi den unge mand skulle have dansk grammatik senere, så han skulle lige udmattes naturligt først.

Dagens opgaver

Vi gik en lang tur (og mødte rimelig mange andre forældre med børn) og samlede pinde. Lidt flere end opgaven lød på, men det greb om sig. OG vi fandt en dinosaurplante. Han legede bajonet med en pind, spillede ishockey med en anden og slog en masse is i stykker med nogle af de andre. Oh glæde!

En dinosaurplante

Da vi kom hjem og havde spist frokost, gik vi i gang med sidste opgave: Tegn et billede fra 2. Verdenskrig (=mig) og skriv 5 sætninger fra billedet. Det gik den unge mand meget op i, og til sidst analyserede vi med kryds, bolle og trekant. Det skal han nok blive helt ferm til inden på mandag.

Et billede fra 2. Verdenskrig

Det var en stor succes. Han er jo besat af 2. Verdenskrig og holdt nøje øje med, om englændernes hjelme blev nøjagtige. Faderen kom lige forbi uden i øvrigt at have hørt noget og spurgte, om det var englændere, jeg havde tegnet. Hmmm…gad vide, hvor den 8-årige har sin interesse fra….

Hav en god tirsdag derude.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hjemmeskole#2

februar 1, 2021