Overspringshandlinger på det seneste

Jeg er ukronet Dronning af overspringshandlinger, og jeg bærer IKKE min krone med glæde.

I stedet for at få det kedelige overstået og så lave alt det sjove, som jeg prædiker til børnene, så er der jo altid lige noget spændende, som jeg er nødt til at lave først. Her er nogle (nogle, ikke alle) af de overspringshandlinger, jeg har foretaget mig i denne uge

  • Spist. Man kan altid spise i stedet for at sætte en vask over
  • Fejet et gulvtæppe på 2×3 meter med en lille kost
  • Lagt puslespil
  • Sorteret brikker til puslespil
  • Spillet Plant vs Zombies 2 på mobilen
  • Set meget vigtige videoer på youtube, fx denne her: https://www.youtube.com/watch?v=h59lUTbuE1I&ab_channel=KSAT12 og denne her: https://www.youtube.com/watch?v=uOBF9qPto4c&ab_channel=TheGrahamNortonShow
  • Imaginær shopping på Magasin, Sephora, Deciem og alt muligt andet, Google og Instagram frister mig med. Heldigvis er jeg forarmet og har ikke råd til at gennemføre købene, ellers var vi nødt til at købe et højhus for at have plads til det hele
  • Taget billeder af Teslaen og børnene
  • Sendt det samme billede til min ældste hver dag. Kun fordi han bliver sur hver gang. Det er det her billede, jeg aner ikke hvor det kommer fra

Det kommer der jo hurtigt til at gå en dags tid med. Og så er der desværre ikke rigtig tid til at vaske tøj alligevel  😁

Hav en god weekend

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hjemmeskole#4

februar 4, 2021

Manne og Mandse#3

februar 8, 2021