Minitesla – når de små skal være med

Ikke sponsoreret – men gid det var 😉

Vi har for nylig købt en brugt Tesla Model S, 85D i grå. Der er nogle forskellige farver grå, som jeg ikke helt kender, men jeg kan se forskellen, når de kører rundt i bybilledet. Vores er den grå farve, der ikke er udgået, så småridser kan repareres. Den første er jo allerede kommet i bilvasken og min mand er grædefærdig. Han har faktisk ikke kørt i den siden i bare sorg.

Børnene er også ret vilde med den. Jeg har overhørt den yngste på 8 sige til en af sine venner: “Se den flotte Tesla, der holder i indkørslen. Er den ikke bare flot?” Hans ven var rimelig uimponeret og uinteresseret. 😄😄😄

Nå, men min mand viste mig jo en mini-tesla for børn op til 8 år. Den er da meget sjov, meeen…

Model S for børn 3-8 år, kunne oprindelig købes her https://shop.tesla.com/product/tesla-model-s-for-kids?sku=1465591-00-A

Der går så et par dage efter min mand har vist mig den. Jeg er ude i køkkenet og den 8-årige kommer fræsende ud til mig for at fortælle mig, at han skal have sin egen Tesla.

HVAD!!?!

Altså hvis vi havde mange penge, ville det da være sjovt at have en bilpark med Teslaer, inklusiv denne lille lækkerhed. Men jeg synes ikke at kunne huske, vi har aftalt at købe en mini-Tesla til den 8-årige. Det må stå for Rockefellers egen regning.

Når man køber en Tesla, bliver man lidt medlem af deres store fanklub. Det er virkelig svært at undgå, for hvor er den bare vild! Og skal man have en lille elbil til den yngste i familien, er det da nødt til at være en mini-Tesla. Men jeg tror nu, vi nøjes med hans cykel indtil videre. Der er jo kun 9 år til han må køre i jetflyet, som Teslaen også hedder herhjemme. 😉

Hav en god fredag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *