5 ting min mand ikke ser

Min mand arbejder med overblik. Ikke detaljer, det har han andre til at tage sig af. Men overblikket har han helt styr på. Og som en erhvervsskade er der så også nogle ting, han ganske enkelt aldrig ser. De fleste af dem er til stor morskab for os andre, men ikke altid ham selv. 😄

Her er 5 af hans klassikere. De går igen og igen og bliver kun sjovere, hver gang de finder sted. Måske lige med undtagelse af det med sukkeret…. 😄

  • Så lad os starte med sukker. Min mand bruger sukker i sin kaffe, og da han drikker 5-10 kopper kaffe om dagen, går der jo noget sukker til. Hver gang han fylder sukkerskålen, fylder han også bordet op. HVER GANG. Han ser det aldrig og det bliver typisk opdaget af mig, når jeg lægger hånden i det. Mmmm lækkert 😄 (den 8-årige slikker garanteret bordet rent, hvis han opdager det)
  • Alle han/vi kender. Når vi er ude at gå eller at handle, møder vi ret ofte nogle, vi kender. Så hilser vi (jeg og dem) og bagefter spørger min mand, hvem det var jeg hilste på. Og så må jeg jo svare, at det var nogle, han træner med/han gået i skole med/vi har børn i samme klasse/det var naboen/find selv på lignende. Det kommer altid som en overraskelse for ham.
  • Ting der er lige foran ham. Kender du spørgsmålet: “Hvor er sukkeret?”. Jeg svarer, det står i skabet, hvor det plejer. Det gør det ikke, mener han. Jeg kommer ud og kigger, og det gør det da heller ikke. Det står bogstaveligt talt 2 cm til højre for, hvor det plejer. Så viser jeg ham det og går ud af køkkenet. Og kan høre ham mumle: “Det er jo heller ikke dér, det skal stå”.  😔
  • Politibiler. Det er jo ellers rart at kunne spotte en politibil i trafikken, men min mand har en blind plet hvad angår politiet. En gang i Tyskland blev vi overhalet af en politibil, som lige blinkede en gang for at få ham til at gasse lidt ned fra 140 km/t til de 110, man måtte køre. En anden gang (også i Tyskland) overhalede han politiet med 150 km/t. Hvor man måtte køre 90. Og forleden, denne gang herhjemme, holdt han ved siden af dem i Teslaen og trykkede speederen i bund. Han stoppede heldigvis, da han nåede de påbudte 60 km/t, og de dårligt kunne ses i bagspejlet. Han har faktisk fået en bøde. For at køre 53 km/t, hvor han måtte køre 50 km/t 😄😄😄
  • Skilte, kantsten og hække. Jeg har ikke tal på alle de gange, min mand er skvattet ned af en kantsten, gået ind i en lygtepæl eller ind i en hæk. Ædru, altså. Jeg går ud fra, det er fordi, hans fokus er på det store hele. Skyerne, himlen, Andromeda eller noget. Sjældent på detaljerne som hvor han går. Det allersjoveste var en gang, vi var på Puttgarden-færgen med børnene. Jeg stod sammen med børnene, min mand skulle lige et eller andet. Længere nede foran ham var det er stort skilt. Et virkelig stort skilt, bredere og højere end ham. Og ja, han gik lige ind i det. Jeg knækkede helt sammen af grin og kom nok til at tisse lidt i bukserne. Det er 4 år siden, og hver gang børnene nævner det, begynder jeg at grine. Ja, jeg sidder også og griner nu.. 😄

Min mand er en kilde til uendelig morskab.Ufrivilligt selvfølgeligt. Det er jo det sjoveste. Må han aldrig ændre sig.

Hav en god tirsdag

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#6

marts 3, 2021