Vores 10 allerbedste højtlæsningsbøger

Vi har altid læst højt for vores børn, fra de var helt små. Fra de begyndte på fast føde, læste vi højt. Det var deromkring, de ikke længere faldt i søvn med det samme. I starten var det rør- og følbøger, så blev det til Totte-bøger med så få ord som muligt, og gradvist byggede vi på oplevelsen.

Jeg har altid selv læst virkelig meget og ville meget gerne give den glæde videre til mine børn. De læser så kun tegneserier eller madopskrifter, så det blev ikke helt den succes, jeg havde håbet på.

Derimod har alle tre elsket at få læst højt. Den 8-årige læser jeg stadig for, og jeg har også fanget den 13-årige ligge og lytte med nogle gange. De har hver haft deres favoritter, og jeg samlet de 10, vi har læst allerflest gange. Hvilket er ret mange gange. De er listet i vilkårlig rækkefølge

Vi har læst rigtig mange Barbapapa-bøger. OG haft figurerne. Men lige netop denne bog er den, jeg er blevet bedt om at læse højt mest
Min datter ELSKER denne her historie. Vi har læst den flere gange og hun har set filmen temmelig meget. Den er simpelhen så fantastisk
Den yngstes yndlingsbog. Han lånte den hver uge på skolebiblioteket i 2 måneder. Jeg var lidt træt af historien om Babelstårnet til sidst
VERDENS BEDSTE PIXIBOG!!!! Den er helt vildt sjov og blev læst højt i ½ år. Jeg kunne den udenad til sidst. Nu er den desværre forsvundet, men hvis jeg finder den, tænker jeg, at den 16-årige vil elske den.
Er der nogle børn der ikke elsker Flunkerne? Denne her har alle tre været vilde med. Den er også lidt slidt, når man låner den fra biblioteket
Narnia-bøgerne er min personlige favorit. Jeg har udgaverne fra Gyldendals Børnebogklub og de er tapet sammen. Jeg er i gang med “Sølvstolen” for den 8-årige, han elsker dem også
Onkel Reje elsker alle jo. Og denne bog er der også faldet et par sider ud af. Den er lige i øjet for et barn på 4-8 år. Ja, den yngste er stadig fan af Onkel Reje OG har fået hans autograf på Bogforum en gang
Peter Kanin er jo en klassiker. Den er hyggelig at læse højt og der er sådan nogle gode historier i den
Ja, det er en lidt utraditionel bog, men vi har lånt denne her på biblioteket SÅ mange gange. Alle tre har fået den læst. Den ældste har læst den for den yngste. Jeg har læst for alle tre på en gang. Den er virkelig sjov
Endnu en klassiker. Den yngste har ikke fået den læst endnu, men den ældste og mellemste elskede Ronja Røverdatter. Vi har også set filmen ok mange gang.e.

Har I andre favoritter? Jeg vil meget gerne høre om det.

Hav en rigtig god tirsdag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#7

marts 10, 2021