Amazon – 10 anbefalinger jeg virkelig ikke kan leve uden!

Jeg køber rimelig mange digitale bøger til min Kindle på Amazon. Derfor er jeg ofte logget ind og glemmer det igen, når jeg kommer til at klikke ind på noget, jeg har søgt på. Det er tit noget, jeg overhovedet ikke har brug for og aldrig nogensinde vil købe, men det ser spændende ud, og så er jeg nødt til at klikke på det.

Det betyder selvfølgelig, at Amazons feed til mig lider under min klikfinger. Nogle af de anbefalinger jeg får, er jo fuldstændig vanvittige! Og efter sidste anbefaling vil jeg nu overveje, om jeg skal bruge min inkognito-browser til Amazon fremover. Her er en liste over de sidste fantastiske anbefalinger, jeg har fået:

  1. Disse lækre hjemmesko eller noget. Jeg ved faktisk ikke, hvad de er beregnet til
  2. Det forklæde, der åbenbart hører naturligt sammen med tingene til fødderne
  3. Hovedet, der passer til resten. Hvis du altså har taget LSD
  4. Så er der lige nogle bøger, tydeligvis baseret på alt, hvad jeg normalt læser
  5. Denne bog overvejer jeg at købe. Den må være god, når man kan skrive en hel bog om det
  6. Og denne, som garanteret kan bruges i kirken. Jeg tænker når datteren skal konfirmeres næste år
  7. Så er der en serie af uundværlige ting. Musik i toilettet. Jeps, I toilettet
  8. Gaven min storebror ønsker sig, når han skal genopfriske sit røgdykkerkursus
  9. Alle mænd bør have denne liggende på toilettet
  10. Disse sokker, som passer til stort set alt mit tøj. Også sammen med nummer 3, når du nu har taget LSD

Er dine anbefalinger lige så fantastiske? Man kan jo kun blive i godt humør, når man ser dem. 😃

Hav en god tirsdag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#8

marts 17, 2021