10 tegn på dine børn modtager digital undervisning

Hjemme hos os er der to teenagere. Så altså to der modtager digital undervisning. Det bringer glæder og det bringer ekstra opvask. Personligt elsker jeg at have mine børn hjemme hos mig, slev om der selvfølgelig er visse udfordringer ved det, f.eks. store krav til indkøb af “noget lækkert”, der skal være tilgængeligt i tidsrummet 07-02 (ja, om natten, hvor vi andre sover).

Nogle gange kan man være i tvivl om de overhovedet er hjemme, og vi har flere gange gået og talt med dem, fordi vi troede, de havde fri, men spillede; og så viste det sig, de var ude at gå tur. Fordi vi simpelthen ikke hører noget til dem det meste af dagen. Jeg tænker, du også har prøvet det, hvis du har børn hjemme i skolealderen.

Her er 10 tegn på, dine børn modtager digital undervisning

  1. Der er ikke noget service i køkkenet. Det hele befinder sig på børnenes værelse
  2. Der er kommet flue- og myreinvasion i dit hjem. Se ovenstående for at ud af, hvordan problemet er opstået
  3. Du vasker ikke længere tøj hver dag. Fordi dine børn ligger i undertøj med dyne over sig og modtager undervisning i sengen
  4. Du skal i stedet vaske sengetøj flere gange om ugen, fordi der er spildt så meget mad på det
  5. Du sparer ret meget på vandet. Dine børn behøver jo ikke længere at gå i bad hver dag. Eller hver uge
  6. Det er åbenbart en menneskeret at spise kage ved 10-tiden. Der skal derfor være anseelige mængder kage i huset. Det er DIT ansvar
  7. Alt er stille. Helt stille. Lige indtil du kommer indenfor 5 meter af deres værelse, hvor du kan høre følgende: “SKRIIID, JEG HAR UNDERVISNING! DU ER PINLIG”. Ja, undskyld min pibende vejrtrækning
  8. Hans og Grete er flyttet ind hos dig. Der er adskillige spor af krummer overalt. Man overvejer at indfange 300 fugle til at rydde krummerne. I går trådte jeg f.eks. i krummer fra cirka 4 digestivekiks ude i køkkenet. Halvdelen af køkkenet var krummet til. Super
  9. Alle dine kabler og opladere er forsvundet. Det er jo vigtigt, deres mobiler konstant kan oplades overalt, så de kan se memes, mens de modtager undervisning. Det gør dem lidt skarpere at multitaske med 4-5 skærme
  10. Det går op for dig, hvor mange features virkelige møder mangler. På stående fod kan nævnes en “mute”-knap. “Smid ud”-knap (jeg forestiller mig mødestole med katapult) og “Bloker”-knap. Tænk at kunne mute Poul, som kun stiller spørgsmål for selv at komme på banen. Eller smide Kirsten ud med katapult-stolen, fordi hun blev ved med at stille spørgsmål, der lige var blevet besvaret

Har du lignende oplevelser? Eller måske andre? Listen kan sagtens gøres længere.  😊

Hav en fantastisk fredag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#8

marts 17, 2021