10 bøger jeg glæder mig til i 2021

Nogle bøger ser jeg virkelig meget frem til. Det er mest bøger i en serie, som jeg har haft svært ved at lægge fra mig, eller bøger fra en af mine yndlingsforfattere, som aldrig skuffer mig. Jeg følger med på Goodreads, og sætter alle bøger på min liste, som jeg er interesseret i. Og skulle de være tilgængelige for forudbestilling på Amazon, så forudbestiller jeg med det samme, medmindre de koster over USD 15. De kommer altid på tilbud senere og jeg nægter at give mere end det for en bog. Jeg får besked på mail, når de er tilgængelige, og så er det bare med at gå i gang.

Nogle af dem MÅ jeg bare læse med det samme – selvfølgelig når jeg er færdig med igangværende bog. Andre gør så stort et indtryk på mig, at jeg venter med at læse dem, fordi jeg ved, jeg ikke har andre liggende, der når dem til sokkeholderne.

Her er de 10 bøger, jeg glæder mig allermest til i 2021, i vilkårlig rækkefølge:

  1. People we met on vacation af Emily Henry (forventet 11. maj) Jeg har læst hendes anden bog, Beach Read, og jeg var virkelig vild med den. Det var SÅ ærgerligt, da den var forbi, og jeg har allerede forudbestilt den
  2. A Court of Silver Flames af Sarah J Maas (er udkommet i februar) Jeghar læst alt, hvad hun har skrevet. Jeg er helt klar over, hun er både hadet og elsket og jeg er på “elsket”-holdet. Jeg læser hendes bøger med det samme, de udkommer og har lidt svært ved at gå i gang med en ny serie af hende, fordi man jo skal vente for evigt på den næste, men på den anden side kan jeg ikke lade være med at læse dem
  3. Just last night af Mhairi McFarlane (er udkommet i marts) Alle de bøger hun har skrevet, er fantastiske. Uden undtagelse
  4. Darkness Falls af Robert Bryndza (forventet 7 december) Jeg har også læst alle bøger af ham, og han kan bare skrive! Hans krimier er virkelig gode, samtidig med personerne udvikler sig
  5. False Witness af Karin Slaugther (forventet 24. juni) Samme her. Hum skriver også en serie om Will Trent, som jeg har en ulæst bog liggende med, og denne MÅ jeg eje også. Alt hvad hun har skrevet er godt. Virkelig alt
  6. Her Dark Lies af J. T. Ellison (er udkommet i marts) Også en forfatter, jeg har læst alt af. Så velskrevet!
  7. Beautiful World, Where Are You? af Sally Rooney (forventet 7. september) Jeg elskede “Normal People”. Både bog og serie. Det var så utrolig god en historie og det var en tragedie, da jeg var færdig med den. Jeg glæder mig rigtig meget til denne
  8. Realm Breaker af Victoria Aveyard (forventet 4. maj) Jeg læste Red Queen-serien og kan ikke forestille mig andet, end at denne også må være fantastisk
  9. One Summer Sunrise af Shari Low (er lige udkommet) Letlæselig chicklit, men hun skriver god og hendes bøger er fantastiske som Summer Reads
  10. Star Mother af Charlie N. Holmberg (forventet 21. september) En af mine absolut favoritforfattere. Jeg læste alle bøgerne i “Paper Magician”-serien på et par dage og har samme forventning til denne nye serie. Woo Hoo, hvor bliver det fedt!

Hav en fantastisk tirsdag

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

De 7 dyder - håb

april 5, 2021

Manne og Mandse#10

april 7, 2021