Hvor køber jeg male- og tegnegrej?

Jeg tegner og maler rimelig meget. 3-5 timer hver eneste dag og derfor bruger jeg selvfølgelig en til grej til det.

Akvarelmaling holder rimelig lang tid og det er ikke det, jeg køber de største mængder af. Ikke desto mindre skal jeg nogle gange fylde op på en farve eller prøve en anden type akvarelmaling af, f.eks. flydende som er ret sjovt at arbejde med.

Andre ting har jeg et stort forbrug af. Det er overvejende papir, som desværre er rimelig dyrt; i hvert fald hvis det skal være ordentligt akvarelpapir. Tegneblokke har jeg også et par stykker af og så bøger til bullet journaling, som jeg lige er begyndt på – maj måned er den første måned, jeg prøver det af. Stifte til blyanter og sorte tusser bruger jeg også rimelig meget.

Derfor går jeg efter pris og især hvis der er noget på tilbud. Et godt stykke akvarelpapir koster fra 5 kroner per ark og op, alt efter hvad størrelse, det er. Det billigste er selvfølgelig den mindste størrelse. Kvaliteten er altafgørende, som alle der har malet akvarel mere end en gang på forskelligt papir ved. ISÆR hvis man skal male vådt i vådt. Alle dem jeg følger på youtube, øffer altid om Archers papir. Og ja, det er da godt, men der er andre, billigere mærker, der er lige så gode. Jeg er ret vild med det mærke, der hedder St. Cuthberts Mill, som er et engelsk mærke, der ligger i Somerset. Og nej, jeg er forresten ikke sponsoret, gid jeg var.

Mit absolutte favoritsted af købe alt, hvad jeg har brug for til akvarelmaling er penstore. De har stort set alt, hvad jeg skal bruge og lige i øjeblikket har de endda flyttesalg. Der går tre hverdage fra bestilling til modtagelse, men det er ok. Det er jo som regel ikke hastevarer for mig. Mange af artiklerne er kun nedsat med 10%, men hvis man alligevel skal bruge nogle ting, kan man da lige så godt udnytte det. Det gælder det til og med 12. april.

De sidste 5 ting, jeg købte derfra var:

Og de næste 5 bliver disse:

Et andet sted jeg bruger er markersnpens.dk. De har billigere notesbøger til bulletjournaling og i øjeblikket tilbud på poscatusser. Mine sidste to bestillinger modtog jeg om aftenen, efter jeg havde bestilt om dagen, så det var superfedt.

De sidste 5 ting, jeg købte derfra var:

Og de næste 5 bliver disse:

Hav en fantastisk fredag, nu skal der tegnes skyer og males flamingoer

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flamingo-skitser

april 8, 2021