De 10 sidste bøger, jeg har købt på Amazon

Ikke sponsoreret – Amazon er bare det eneste sted, jeg køber bøger

Når jeg læser en god bog, bliver jeg som regel så opslugt, at jeg ikke kan lægge den fra mig. Derfor køber jeg mindst tre bøger, når jeg køber nye bøger på Amazon. Hvis det er første del af en serie, checker jeg lige, om de næste i serien er kommet, og hvad de koster. Det er jo lidt irriterende at starte på en serie med 7 bøger, hvor allesammen koster over 100 kroner, hvis man nu bliver bidt af den. Især fordi jeg læser den færdig samme dag, hvis den er rigtig god. Og så er 700 kroner jo lidt mange penge at fyre af på en bogserie på en måned.

Jeg køber primært bøger på Amazon. De fleste af de bøger jeg læser, oversættes enten ikke til dansk, eller også går det langsomt. Det er nemmere og billigere bare at på den på min Kindle. Og som ekstra bonus får jeg læst bøgerne, før min mor gør, hvis det er samme serie, vi følger med i. Det er en virkelig stor bonus.

Oftest ser jeg bøgerne igennem i min browser på PC’en, køber dem og så ligger de klar på min Kindle, næste gang jeg tænder den. Jeg kan også godt købe via Kindlen, men så er det fordi, jeg skal have næste nummer i en serie. PC’en kan noget, Kindlen ikke kan. Den giver et godt overblik over lignende bøger, og man kan nemt læse anmeldelserne. LÆS ALTID ANMELDELSERNE! Hvor har jeg dog fortrudt mange gange, jeg ikke har læst anmeldelserne. Der er seriøst mange bøger, jeg undrer mig over er udgivet. De er så dårlige, og selv om jeg har et princip om ikke at afslutte en bog, inden jeg er færdig med den, har jeg været nødt til at gøre det alligevel nogle gange, fordi det har været så lidelsesfuldt at læse bogen. Der er en af den slags bøger på nedenstående liste, som er ordnet efter, hvornår de er købt. Den nyeste er nummer 1, som jeg købte i forgårs og allerede har læst og nummer 10 købte jeg i slutningen af februar.

  1. Time out af Emma Murray: Chick Lit, købt ud fra beskrivelsen. Den var FANTASTISK og skyld i, jeg ikke har fået mere end 5 timers søvn i nat. Heldigvis købte jeg også 2’eren ud fra en fornemmelse, som jeg allerede er 10% inde i. Den er også svært medrivende
  2. Beach Read af Emily Henry: Jeg kunne godt lide “People we meet on vacation”, og denne har fået ok anmeldelser, så den skal jeg lige teste. Det tæller ikke, hvad andre forfattere skriver, for jeg har fået at vide, de får penge for at skrive den anmeldelse. Og så har den ikke rigtig værdi i mine øjne. Men jeg glæder mig til at læse den. Den er nok lidt i chicklit-genren, som jeg er glad for
  3. The Girl in the Woods af Gregg Olsen: Det er nummer 3 i “Waterman og Stark”-serien og en krimi. Jeg elsker Gregg Olsen og har læst i hvert 10 af hans bøger. Jeg har endnu ikke læst en dårlig bog fra hans side og er derfor rimelig ukritisk. Jeg har læst 1’eren i denne serie, har 2’eren liggende og glæder mig til at gå i gang med både nummer 2 og 3. Der er flere i denne serie
  4. The Moonlight Child af Karen McQuestion: En krime som lød spændende i beskrivelsen og den har fået gode anmeldelser. Jeg kender ikke rigtig forfatteren, men hun har skrevet andre og hvis denne fænger, skal jeg også læse de andre.
  5. The Juggle af Emma Murray: Nummer to i en serie. Nummer 1 er Time Out, som jeg har nummer 1 på denne liste. Jeg købte 2’eren først, fordi jeg ikke lige havde fanget, det var en serie og det er jeg glad for nu
  6. Exciting Times af Naoise Dolan: Den skulle være en blanding af Sally Rooney og Nick Hornbys skrivestil og det kan jo kun være godt. Jeg har aldrig hørt om forfatteren før, men jeg tænker hun er irsk, og jeg kan ret godt lide irske forfattere. Virkelig, virkelig godt, faktisk
  7. The Dog Sitter af Zara Stoneley: Så udpræget chicklit, som noget næsten kan blive. Det er letlæseligt, men jeg bliver bare så fanget af hendes bøger, som jeg har læst allesammen af. Og derfor MÅ denne jo også være god
  8. Twice Shy af Sarah Hogle: Ja, der skulle jeg nok have læst alle anmeldelserne på Goodreads, ikke kun dem, hvor de har fået bogen forærende. MAND for en belastende bog. Jeg læste en trediedel og blev langsomt dummere, mens jeg læste den. Det er chicklit som denne, der giver genren et dårligt ry. “50 shades of grey” er jo nærmest velskrevet sammenlignet med denne bog
  9. Last Night af Mhairi McFarlane: Jeg elsker Mhairi McFarlane og tåler ingen kritik af hende! Alt hvad hun har skrevet er fantastisk og selvom jeg ikke har læst denne bog endnu, er det ikke muligt for hende at skuffe mig. Det er forresten chicklit, SURPRIISE
  10. The Psykick Book of Deliverance Dane af Katherine Howe: En anbefaling fra Amazon. Den har fået blandede anmeldelser, så jeg er lidt spændt på den. Beskrivelsen gav mig lidt “A Discovery of Witches”-vibe og derfor købte jeg den. Så nu må jeg jo så se, om den kan leve op til det.

Hav en fantastisk torsdag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#11

april 21, 2021