Sjove youtubevideoer til en fantastisk fredag

Jeg har to youtubekonti, fordi jeg ikke vil have, de hver i sær forurenes af hinandens feed. Den ene kanal bruges overvejende til akvarel, tegning og barokmusik. Den anden er til alt det underlige. Jeg har ikke lyst til at få foreslået videoer med hunde eller mænd der synger “Rabbit” (kommer på listen), hvis jeg skal se, hvad der er sket af nye ting på akvarelfronten siden i går. Og omvendt er det vigtigt, der kun er dyrevideoer eller videoer med mennesker, der snubler, når jeg er i det humør.

En god fredag bliver kun bedre, når man ser noget sjovt. Så her er 5 videoer med sjove dyr og en enkelt en med Chas og Dave der synger Rabbit. En meget smuk og rørende sang.

Værsgo’:

Hav en fantastisk fredag

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *