5 bedste hudprodukter til moden hud

Jeg er 48. Jeg har ingen idé om, hvor gammel min hud er, men den har brug for det samme som de fleste andre på min alder: Fugt og kærlig pleje. Fordi jeg har allergi og følsom hud, er det ikke alle produkter der virker eller kan bruges. Pestle og Mortars Hyaluronic Serum har fx ikke nogen synlig virkning på mig, hvorimod Glossiers Super Bounce får min hud til at gløde og se velnæret ud. Og som følge deraf har jeg prøvet et utal af sera og cremer.

Uden at være sponsoreret, det er udelukkende baseret på egne (mange) erfaringer, har jeg fundet de 5 produkter, der virker rimelig hurtigt på moden hud og som får den til at se ud, som man gerne vil have sin hud til at se ud: Frisk og sund. Hvis man så også drikker masser af vand og prøver at få bare 7 timer om natten, kan man virkelig ikke undgå at få fantastisk hud.

Her er mine 5 anbefalinger, der er både til nat og til dag:

DAG:

Etude House – Moistfull Collagen Essence 80ml: Jeg har købt den på yesstyle, det fungerede fint uden told osv., fordi det blev sendt fra Holland. Og så er det jo ikke snyd. Denne her essence, som jeg bruger som serum, er virkelig noget, der har gjort en forskel. Sammen med dagcremen (kommer som næste punkt) bruger jeg den hver morgen. Forandringen er, at min hud altid gløder og ser rigtig sund ud. For en gangs skyld kan jeg gå rundt uden bb-creme uden at ligne et lig

Etude House – Moistfull CollagenCreme: Cremen jeg bruger sammen med Essence. Der er virkelig meget i krukken og den holder i rimelig lang tid – samme med essence. De er begge faste ingredienser i min dag-hudpleje.

Glossier Bubblewrap: Min øjencreme. Jeg ved godt, der er mange der siger, øjencreme ikke er nødvendigt, men jeg kan ikke, som i overhovedet ikke, tåle normal creme i nærheden af øjnene. Det meste øjencreme heller ikke. Jeg kan tåle Niveas blå creme og cirka 4 øjencremer, denne er en af dem. Jeg bruger den efter alt det andet creme og så solcreme over. Den er supergod og fugter mine øjne godt igennem – jeg har tit tør hud på øjenlågene, men det forsvinder altså med denne. Den bruger jeg både dag og nat

NAT:

Estee Lauder Advanced Night Repair: Jeg ved ikke, hvor mange det er, der sælges af denne hvert minut i verden, men det er der altså en grund til. Så snart jeg har brugt den op og begynder at bruge en af de andre sera, jeg har liggende, kan jeg se en forskel på min hud. Det er som om, der forsvinder lidt glød. Den er dyr, men jeg køber den altid, når den er nedsat med 30% og så holder den i øvrigt pænt lang tid. Den er perfekt til slutvinteren, når man skal have lidt glød ind igen

Weledas Skin Food: Den er udråbt som kultcreme, åbenbart bruger mange modeller den om natten. Den er supergod, især når man har moden hud, der er lidt til den tørre side. Om natten selvfølgelig, den er alt, alt for fed til dagsbrug, medmindre man vil ligne en projektør.

Hav en fantastisk fredag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *