6 makeprodukter til ferien eller håndtasken

Jeg har altid makeup med mig, hvis jeg er væk fra hjemmet i længere tid, typisk en hel dag eller mere. Både når jeg er på besøg hos min mor med børnene, på en endagstur eller når vi er på ferie. Jeg gider ikke at slæbe tonsvis af makeup med mig, mest fordi min hudpleje vejer et par kilo, så jeg gider ikke også have masser af makeup med. Det tager jo pladsen fra tøj og sko.

Derfor har jeg et udvalg af makeup-produkter, jeg altid lige kan tage med mig. Det er nok til at give mig et “no makeup makeup-look”, men det kan også opgraderes til aften eller bare et tungere look. Det gør jeg typisk ved hjælp af en sort eyeliner, som jeg tværer ud med fingrene og bruger som base på øjenlåget. Den er ikke med på listen, fordi alle har en sort øjenblyant, der fungerer for dem. Jeg har ingen præference, i øjeblikket bruger jeg en fra Estée Lauder.

Jeg har samlet de 6 produkter, jeg altid har med mig. De er fantastiske, jeg køber dem igen og igen og efterhånden er de også blevet en del af min daglige rutine. Og som bonus er de rigtig gode til moden hud, også til hud i 50’ern, 60’erne og så videre.

Her kommer de, i den rækkefølge, jeg bruger dem:

  1. Concealer fra Glossier, farve G12: Jeg elsker concealeren fra Glossier. Den tørrer ikke ind på samme måde som Estée Lauders Double Wear gør. Den dækker let og fremhæver ikke alle rynker, porer og folder, også som Double Wear gør. Perfekt når man nu ikke længere har hud som en 20-årig
  2. Cream Blush fra KjaerWeis, farve Sun Touched: Denne bruger jeg til kinder og læberne. Den giver en meget mild farvning af læberne og så putter jeg gloss over for at få dem til at skinne. Den er så subtil og smuk i farven, både på kinder og læb
  3. MACs Paint Pot, farve Belle Epic: Det er så nemt at lægge en makeup, når man lige har en Paint Pot med sig. Lidt farve på øjnene, lidt sort eyeliner, som man jo alligevel altid har i tasken, og så ser man ud som en million. Denne farve er supergod til mig, fordi jeg har blå øjne
  4. Helena Rubenstein Mascara: Jeg elsker Helena Rubensteins mascaraer. De er alle pengene værd. Ingen sammen klistrede vipper eller drys.
  5. Boy Brow fra Glossier, farve Brown: Hvem bruger ikke denne? Den taler virkelig for sig selv. Alle positive omtaler af den er rigtige
  6. LH Cosmetics Face Mist: Denne mist bruger jeg til at friske op med i løbet af dagen. eller når min hud føles lidt udtørret. Den indeholder squalane og giver glød. Man skal IKKE bruge den, hvis man er til et mat udseende, men hvis man (især om vinteren) trænger til at se lidt mere levende ud, så er denne perfekt. OG den er lille, så den lige kan være i tasken. Check i øvrigt hendes øvrige produkter, de er allesammen fantastiske.

Hav en fantastisk Kristi Himmelfartsdag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#13

maj 12, 2021