10 koncerter på min bucket list

Nu kommer vi jo ikke bare lige til koncert. for det første fordi coronpas er noget af det mest åndssvage og så også fordi der ikke lige er supermange koncerter. Men man har vel lov til at drømme, og jeg har selvfølgelig en bucket list med koncerter, jeg gerne vil se, inden de eller jeg dør.

Min liste er i virkeligheden ret lang, men jeg har 10 klare favoritter. De er meget forskellige i stil, men jeg har ikke rigtig en ensrettet musiksmag hvilket listen bærer præg af. De står i vilkårlig rækkefølge

  • GIMS (Maitre Gims)
  • Debbie Harry – også i rullestol. Jeg ELSKER Debbie Harry
  • Heart – forudsat at de finder sammen igen
  • Nightwish
  • Alison Moyet
  • Phillipe Jaroussky (kontra-tenor, synger barok)
  • Lady Gaga – ja, virkelig
  • Magtens Korridorer (igen – de er virkelig et gensyn værd)
  • Greenday – jeg så dem sidst i start90’erne og jeg tænker, de er et gensyn værd
  • Nik & Jay – ja, også virkelig

Hav en fantastisk fredag og nyd miniferien

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 klassikere jeg hader

maj 17, 2021