Fra skitse til færdig akvarel

I dag vil jeg lægge billeder ud fra en skitse til en færdig akvarel. Det var en udfordring, og lige som Pippi tænkte jeg, at det havde jeg aldrig prøvet før, så det kunne jeg sikkert godt. Og jeg er ret tilfreds med resultatet.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid der går fra skitse til færdigt produkt. Nogle billeder sidder jeg med i timevis – typisk bygninger, fordi proportioner skal være helt i orden, derfor tager skitsen så meget længere tid. Skyggerne skal også være helt præcise. Men lige denne skitse ville bare ud i en fart og hele processen tog en halv time. Det er ikke normalt, det tager så kort tid. Jeg har kun brugt Lamp Black og Carmine til maleriet. Og en Gelly Roll str. 1,0

Her kommer den – en husky-agtig hund. Jeg aner ikke, hvad de forskellige racer hedder ☺️

Skitse i blyant
Første lag akvarel
Næsten færdig, mangler små detaljer
Færdigt produkt

Hav en fantastisk fredag

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Manne og Mandse#14

maj 19, 2021