Yndlingsvideoer med Will Ferrell på youtube

Min yndlingsskuespiller er Will Ferrell. Jeg ser ukritisk alt, hvad han laver og synes, det hele er sjovt. Lidt ligesom jeg havde det med Eddie Murphy i 80’erne og Jim Carrey, indtil han lavede Man on the Moon.

Udover alle Will Ferrells film, ser jeg også rimelig mange klip med ham på youtube. Jeg prøver at styre mig, fordi jeg ikke kan stoppe, når jeg først går i gang, og så er der lige pludselig gået to timer. Hans interviews i “Late Night” og som Alex Trebek i “Saturday Night LIVE” er klart favoritterne. Jeg har set mange af dem adskillige gange, de holder jo aldrig op med at være sjove.

Nu er det jo en dødssyg torsdag, det regner og er koldt. Og så er man jo lidt nødt til at se Will Ferrell på youtube.

Jeg har fundet mine 5 yndlingsklip. Min alleralleryndlings er nummer 1 og nummer 5 er så en anden, der kommer rimelig tæt på at være yndlings. Eftersom alle klip med Will Ferrell er yndlingsklip. Jeg beklager reklamerne, jeg lider også under dem.

De kommer her:

  1. Will Ferrell som Alex Trebek i SNl. Klippet varer knap 8 minutter, alle 8 minutter er fantastiske!
  2. Will Ferrell i “Try not to laugh”. Den varer 10 minutter, se hvor lang tid der går, før du griner. Jeg holdt 1 minut og 13 sekunder
  3. Will Ferrell og Mark Wahlberg fornærmer hinanden. Igen, jeg holdt 1 minut og 13 sekunder. Det må mit magiske punkt…
  4. Will Ferrell skal barbere Conan O’Brian
  5. Will Ferrel og Chad Smith drum off. Jeg har set den temmelig mange gange, og den er sjov hver eneste gang

Hav en fantstisk torsdag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *