Mine 5 yndlingsparfumer

Jeg ELSKER parfumer. Siden jeg begyndte at bruge parfume, har jeg altid haft adskillige og mængden er langsomt blevet forøget over årene.

Det kulminerede, da jeg var i starten af 20’erne og havde over 50 parfumer. Dem får man jo aldrig brugt, og jeg opdagede, jeg alligevel altid ender med at bruge de samme. Så jeg skar ned og nu har jeg så “kun” 20 parfumer.

Men hvorfor så stadig have så mange, kunne man jo spørge sig selv?

For det første holder de jo rimelig lang tid. Og hvis man har lyst til at prøve en ny duft, smider man ikke bare en gammel, elsket ud. Derudover bruger jeg forskellige dufte sommer og vinter. De tunge om vinteren, de blomsteragtige om sommeren. Så det løber jo op.

Jeg har fem gengangere, som jeg køber, hver gang jeg har brugt det sidste i flasken. Jeg har brugt nogle af dem i årevis og sparer på dem, fordi de er lidt dyre. Og jeg får aldrig parfumer i gave, selvom jeg altid ønsker mig det.

Mine 5 yndlingsparfumer, i vilkårlig rækkefølge, kommer her:

  1. Dolce Gabbana – The One: Den fik jeg også tilsendt som vareprøve for 5 år siden – Magasin og især Matas er ret gode til det. Det var kærlighed ved første blik, og jeg har haft den lige siden
  2. Estee Lauder – Beautiful: Den har været en del af min samling i nok 20 år, det er en af mine vinterparfumer. Den er tung og dufter dyrt og vidunderligt, og jeg bruger den typisk ved særlige lejligheder
  3. Estee Lauder – White Linen: I Efter min opfattelse er dette en dyrere udgave af Cleans parfumer. Jeg har haft den i snart 30 år og jeg elsker at den dufter præcist som dens navn
  4. Miller Harris – Powdered Veil: Jeg fik en prøve tilsendt fra et eller andet sted. Da jeg fandt ud af, hvad den kostede, røg den på nice to have-listen, og da den så kom på tilbud, skyndte jeg mig at købe den. Den dufter præcis som navnet siger – hvis man forestiller sig, man kommer ind bag kulisserne på et set i 20’erne og dufter til en af skuespillernes sminkerum
  5. Rudolph Care – Signature Notes: Den opdagede jeg via beautyspace.dk for et par år siden, hvor den blev omtalt. Den er fantastisk og en af mine yndlingssommerparfumer

Hav en fantastisk torsdag.

Hilsen Stine

Author

stine@xn--blogogbger-6cb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 fun facts om Lazise

juni 1, 2021